Lifestyle Ondernemerschap & Bloggen Persoonlijk

Stagiaire bij STAD Haarlem.

Vandaag vertel ik jullie wat over mijn stage. Omdat het wellicht relevant is voor jullie en zelf ben ik er enthousiast over. Ik ga je vertellen wat ik er allemaal moet doen, wat STAD Haarlem precies is en wat jij er op kunt verwachten.

Voor mijn opleiding Media Manager moet ik vijf weken stage lopen. Dit was best wel even vervelend. Het is moeilijk om een stage te vinden voor maar een maand. Gelukkig heb ik er toch een gevonden, en het is ook nog een leuke!

STAD Haarlem is een jongerenplatform over Haarlem. Maar je kunt er ook informatie voor jongeren vinden wat niet over Haarlem gaat. Ook geeft STAD Haarlem je de kans om een (jongeren) project op te starten en STAD helpt je daarmee.

logo-wide

STAD Haarlem is door jongeren en voor jongeren. Aangezien jongeren het beste weten wat er speelt en dus de beste filmpjes en artikelen kunnen schrijven. Omdat dat jongeren het beste aanspreekt. Op STAD kun je van alles vinden. Natuurlijk het lokale nieuws maar ook bijvoorbeeld Sport, Muziek en een kalender met de tofste evenementen in de buurt.

Zelf werk ik nu dus bij STAD als stagiaire. Mijn taken zijn eigenlijk heel kort: de site updaten, zoeken wat er tof is in Haarlem en omstreken en reportage’s maken. Het leukste van deze stage is de vrijheid die ik krijg om de stukjes op te leveren. Ik mag eigenlijk alles doen als ik er maar een goed plan voor heb. Dat werkt erg stimulerend.

10009751_201666906848837_484150761_n

Samen met een meisje van een andere klas loop ik vijf weken stage en ons eerste ‘projectje’ hebben we al gedaan. We hebben ons namelijk voorgesteld voor STAD in video vorm. Het filmpje staat bovenaan.

Neem zeker even een kijkje op de site en hou ook vooral de site in de gaten voor leuke artikelen, misschien zie je binnenkort wel een artikel van mij! Heb je nog een tof project wat je zou willen uitvoeren maar je weet niet precies hoe? Kijk dan ook even op de site. Klik hier om naar de site van STAD Haarlem te gaan. 

Zou jij deze stage ook leuk vinden?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Stagiaire bij STAD Haarlem.”

Geef een reactie