Lifestyle

Starbucks hoesje van telefoonhoesjestore.nl – Mijn bevindingen

Starbucks hoesje

Ik heb al vaker hoesjes voor de telefoon aan jullie laten zien en vandaag ga ik jullie weer een hoesje laten zien. Dit keer is het een hele leuk, het is namelijk een hoesje in de vorm van een beker van Starbucks. Ik als Starbucks fan vind dit echt heel erg leuk!

Telefoonhoesjestore.nl is een webshop en zoals de naam als zegt verkopen ze er telefoon hoesjes. Ze verkopen ook accessoires voor telefoon wat ook altijd handig is. Zelf heb ik een Samsung Galaxy S6 Hoesje. Hoewel deze telefoon vrij nieuw is hebben ze wel erg veel hoesjes voor dit toestel. Dat vind ik fijn!

Starbucks hoesje

Bij de webshop heb je erg veel keuze in de hoesjes. Je hebt verschillende soorten printjes en opdrukken maar je kunt ook kiezen uit het soort hoesje. Je hebt bijvoorbeeld hard-case hoesjes maar ook siliconen hoesjes en zelfs portemonnee hoesjes.  Het verschilt per toestel wat ze hebben.

Starbucks hoesje

Ik koos voor een siliconen hoesje van een Starbucks beker. Ik koos deze omdat ik het gewoon leuk en grappig vond om deze te hebben. Het ziet er gewoon leuk uit en het valt zeker op. Siliconen vind ik altijd wel fijn aangezien je je telefoon hierdoor beter kan vasthouden.

20160309_164618.jpg

Het hoesje is vrij groot. Hij past echt niet in mijn broekzak, haha. Ik zal hem daarom niet snel meenemen naar werk. De pasvorm van het hoesje is perfect. Mijn telefoon past er precies is en hij zit niet te los. Het hoesje is erg stevig, het biedt dus zeker bescherming voor je telefoon.

20160309_164606.jpg

Voor meer hoesjes kun je terecht bij telefoonhoesjestore.nl. Je hebt daar erg veel keuze en ook hoesjes voor nieuwe toestellen zoals bijvoorbeeld de LG L Bello hoesje of Huawei P8 hoesje.Genoeg keuze dus!

Zou jij ook een Starbucks hoesje willen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen.

0 thoughts on “Starbucks hoesje van telefoonhoesjestore.nl – Mijn bevindingen”

Geef een reactie