Beauty & Mode

Swatch: Kiko 385

Bij Kiko kocht ik weer eens een heel mooi nagel lakje. Hij zag er heel mooi uit dus vandaag swatch ik hem voor jullie. Benieuwd hoe de lak op mijn nagels staat? Kijk dan snel verder, dan zie je het resultaat!

kik

Blauw is mijn favoriete kleur als het gaat om nagellak. Ik heb er echt het meeste van blauw. Deze kleur heb ik nog nooit eerder gezien en ziet er echt prachtig uit. Hij past eigenlijk bij elk seizoen. De kleur heeft verder geen naam, alleen het nummer 385.

IMG_4821

De lak had ik op mijn nagels iets lichter verwacht. Als hij opdroogt, wordt hij naar mijn idee ook iets donkerder dan dat hij was. Toch blijft het een mooie kleur en lekker fel. Daar hou ik wel van.

IMG_4820

Qua dekking ben ik zeer tevreden. Hij dekt bijna helemaal in een laagje en hij dekt zeker met twee laagjes. Maar het wordt niet een te dikke lak. Dat heb ik wel eens als een laagje net niet dekt. Bij deze is dat zeker niet zo. Verder lakt het lakje gewoon goed. Het kwastje is dun waardoor je alle randjes gemakkelijk kunt lakken. De prijs van de lak kostte 2,50 wat ik een prima prijs vind voor dit lakje. Te koop bij de Kiko stores of online in de webshop.

Wat vind jij van deze kleur?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Swatch: Kiko 385”

Geef een reactie