Lifestyle

The Three things tag.

tumblr_npzqihGz2V1tqcxlro4_1280

The Three Things tag is een tag waar je per vraag drie dingen moet opnoemen. Benieuwd naar mijn antwoorden op de vragen? Lees dan snel verder.

– Drie dingen in mijn tas.

1. Mijn pasjes. Meestal als ik weg ga heb ik wel een of meerdere pasjes nodig zoals mijn ov, bankpas en ID. Die gaan dus eigenlijk altijd mee. Meestal heb ik ze dan ook in een pasjes houder maar dat vergeet ik wel eens.

2. Mijn koptelefoon. Ik heb er echt een hekel aan om in de bus of op school te zitten zonder muziek dus gaat mijn koptelefoon altijd mee. Ik vind een koptelefoon ook veel fijner dan oortjes omdat oortjes echt altijd in de knoop gaan zitten of kapot gaan bij mij.

3. Een boek. Zelfde een beetje als hierboven. Iets tegen verveling. Ik hou erg van lezen en kan dat eigenlijk overal wel.

 

– Drie dingen op mijn Bureau.

1. Parfum. Hier staat al mijn parfum maar ik heb niet een hele grote stash. Ik heb er maar 5, haha. Dat komt omdat ik niet heel erg van parfum houdt omdat ik snel hoofdpijn er van krijg.

2. Nagellak. Ja ik bewaar veel op mijn bureau! Naast de parfum staat mijn bakje met nagellak waar ik er overigens wel veel van heb.

3. Een tekening. Een tekening van David Tennant die ik heb gemaakt. Ik vind het zelf wel leuk staan. David Tennant is trouwens een acteur mocht je hem nog niet kennen.

tumblr_npyoomeu9f1s41oggo2_1280

 

Bron.

– Drie favoriete meubelen bij mij thuis.

1. Mijn bed. Tja, ik hou gewoon ontzettend van slapen. mijn bed ziet er zelf totaal niet uit hoor. Ik moet echt een keer mijn matras vervangen. Maar ik vind mijn bed wel fijn om in te lezen.

2. Marmeren set. Wij hebben thuis een marmeren set van een kleine tafel, spiegel, kast en grote tafel. Die combinatie vind ik ontzettend mooi en het oogt ook wel luxe. Verder kun je natuurlijk mooie foto’s op marmer maken.

3. Vissen bak. Ik weet niet of dit mee telt maar ach. Wij hebben een zout aquarium met hele mooie vissen er in. Het is echt een eye catcher en de meeste mensen die bij ons komen voor het eerst blijven er maar naar kijken en zelf ik ook.

 

– Drie favorieten fruitsoorten. 

1. Ananas. Deze fruitsoort staat stip op nummer 1. Ik vind ananas gewoon zo lekker! En ik kan het echt overal bij eten zoals op een pizza, pannenkoek of fruitsalade.

2. Appel. Elke dag heb ik wel een appel mee naar school. Het is lekker fris en praktisch. Wel vind ik de schil echt niet lekker. Bah, waarom eten mensen die, moet er niet aan denken.

3. Kiwi. Nu de zomer er weer aankomt denk ik altijd aan kiwi’s. Het is gewoon zo’n lekker zomerse vrucht. Ook vind ik ze echt heerlijk als ze rijp zijn.

tumblr_npyklc3akX1rctpomo1_500

– Drie blogs die ik dagelijks bezoek.

Eigenlijk zijn dat er geen omdat ik alles via Bloglovin doe omdat ik dat handiger vind. Dit zijn er drie die ik op de dag dat ik dit type heb bezocht.

1. http://www.dinastie.nl/

2. http://www.reviewsandroses.nl/

3. http://www.lifeoflonneke.nl/

Neem zeker een kijkje op deze blogs!

 

– Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg.

1. Martin Garrix ft. Usher – Don’t Look Down. Echt een geweldig nummer. Ook om lekker op de dansen. Love Martin Garrix.

2. Charli XCX – Break The Rules. Omdat ik op het moment echt klaar met school ben. Ik zet dit nummer dus vaak op als ik op school ben haha. En nu gaat hij dus niet meer uit mijn hoofd. Niet erg, het is bijna vakantie.

3. Jason Derulo – Want To Want Me. Ik hoor dit nummer echt overal! Zelf vind ik het echt een leuk nummer maar ik ben bang dat als ik hem te veel hoor hem niet meer leuk vind.

tumblr_npsl57kDEo1rkm4r8o1_500

Bron. 

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk.

1. Dat ik naar huis wil. Nu ik dit typ ben ik op school helaas.

2. Hoe ik het beste geld kan besparen. Hier hou ik mezelf de laatste tijd mee bezig en zoek steeds maniertjes om dit te doen. Dus als je nog tips hebt, let met know!

3. Dat ik trek heb in de tomatensoep in de kantine. Ja op school denk ik altijd aan eten. En we hebben in de kantine zulke lekkere broodjes en andere dingen. Gister probeerde in de tomatensoep en die was zo lekker! Ik hoop dat die er vandaag ook is.

 

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid.

1. Mijn twee klasgenootjes en vriendinnen Sabrina (www.SabrinaPutri.nl) en Cerise (www.CherTheMoment.wordpress.com). Super lieve meiden.

2. Aranka van ByAranka.nl. Ik vind haar echt een tof mens. Ze is lekker open en eerlijk over alles.

3. Anouk van Anouktoday.nl. Ze is een echte fashion chick maar ze heeft een hele lieve persoonlijkheid. Dat mis ik wel eens bij Fashion Bloggers.

tumblr_mvjqxxYvUs1rt1d5lo1_1280

Drie favoriete sporten.

1. Voetbal. Zelf zit ik niet op voetbal, wel heb ik er op gezeten vroeger. Ik vind het heel leuk om een team aan te moedigen en dat doe ik voor Feyenoord en natuurlijk het Nederlandse elftal. Ik vind de sfeer altijd leuk.

2. Kickboxen. Dit heb ik zo’n vier jaar gedaan. Ik vond het echt heerlijk om van me af te slaan voor een uurtje. Ook was het leuk om steeds beter te worden. Velen zeggen dat dit geen vrouwen sport is maar ik heb er een paar gezien hoor! Girl power!

3. Motorcross. Ja, dit heb ik ook gedaan. Al vanaf kleins af aan. Qua sporten ben ik niet echt een meisje, haha. Ik vond dit echt ontzettend gaaf en was er best goed in. Helaas had ik er geen tijd meer voor dus ben ik gestopt.

 

Drie dingen waar ik gelukkig van word.

1. Iets voor elkaar krijgen. Het is gewoon ontzettend fijn om iets goeds te doen en alles op een rijtje te hebben. Dat geeft zoveel voldoening aan het leven.

2. Lekker eten. Ik hou er van en kan ook echt uitkijken naar het avondeten, mijn favoriete maaltijd.

3. Leuke dingen doen. Ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld een  dagje te shoppen. Je bouwt op deze dagen de meeste herinneringen op en die zal je niet snel vergeten.

c24f3e5846e9dca8e049f190ab7474d0

 

Drie favoriete Quotes.

– ”Everything will be okay in the end. If it’s not okay, then it’s not the end.” – Ed Sheeran.

– ”You don’t get to choose if you get hurt in this world, but you do have some say in who hurts you.” – John Green, The Fault In Our Stars.

– ”Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” – J.k rowling, Harry Potter.

 

Drie vakantiebestemmingen.

– London. Ik wil al zo graag een keer naar London. Ooit ga ik er heen!

– Spanje. Spanje is gewoon een heerlijk vakantie land als je van zon houdt.

– Veluwe, Nederland. Ik ga niet zo vaak op vakantie maar wel soms in Nederland en dat vind ik ook altijd wel leuk.

 

Drie dingen die ik dit jaar wil doen.

– Heel veel zomerkleding kopen. Want het is leuk en ik heb het nodig. Punt.

– Veel leuke uitstapjes maken. Zoals ik al vertelde bij waar ik gelukkig van word vind ik het heel erg leuk om leuke dingen te doen voor herinneringen.

– Klein weekend vakantie. Het lijkt me super gaaf om eens alleen met vrienden op vakantie te gaan ook al is het maar een weekend. Ik denk niet dat het deze vakantie gaat lukken maar ik kan het proberen.

Dat was de tag! Je mag de tag natuurlijk overnemen.

 

Geef een reactie