Lifestyle Ondernemerschap & Bloggen

Tip: Moederdag cadeau’s bij prachtigkado.nl + Winactie

Prachtigkado.nl heeft de origineelste cadeaus om te geven. Ze zijn erg persoonlijk en zien er top uit. Laatst liet ik al een magische foto mok zien van deze site en vandaag geef ik jullie een tip voor Moederdag. Want er zijn leuke cadeaus te vinden voor jouw moeder.

prachtigkado

Cadeau voor mijn moeder

Voor mijn moeder zocht ik een roze badjas uit. Dit is niet zomaar een badjas maar een badjas met haar naam erop. Dit maakt het extra persoonlijk en het is een leuk en origineel cadeau om te geven.

De kwaliteit van de badjas is erg fijn. Hij is erg licht, niet te zwaar. De kleur is precies zoals op de foto. Het borduurwerk op de jas is ook goed afgewerkt. Het lijkt bijna alsof het erop hoort. Ik ben erg te spreken over dit cadeau. Je kunt verschillende kleuren jassen bestellen en ook het lettertype kun je zelf kiezen.

image

Op prachtigkado.nl zijn niet alleen badjassen maar ook andere leuke en originele cadeaus te koop. Denk aan (foto) mokken of zelfs een magische mok (deze verandert in de foto of tekst wanneer die warm wordt). Wat ook leuk is zijn persoonlijke handdoeken  of een foto puzzel. Kortom er is veel keuze en de cadeau’s zijn persoonlijk wat het leuker maakt om het te geven.

Winactie

In samenwerking met Prachtigkado.nl mag ik een heel leuk (moederdag’s) cadeau weggeven. Je kunt namelijk een liefdes mok (t.w.v. 10,95) winnen. Deze mok heeft een hartje als handvat wat echt cute is. Deze mok kun je uiteraard laten bedrukken met een foto, logo of tekst.

263456301

Wat moet je doen?

  1. Laat een comment achter waarom jij graag de mok aan je moeder wilt geven of zelf wilt houden. Als je gebruik maakt van een extra kans laat dit dan weten in de comment. (gebruik een geldig e-mail adres).
  2. Extra kans: Like mijn facebook pagina blogwien.nl 
  3. Extra kans: Volg me op Instagram @bowiien. 
  4. Extra kans: Deel deze post op Facebook of Twitter (per medium een extra kans.)

Je kunt meedoen tot en met 2 mei. De winnaar zal 3 mei een mailtje ontvagngen.

Kortingscode

Mocht je helaas niet gewonnen hebben dan heb ik nog een exclusieve kortingscode voor je. Met deze code krijg je 20% korting op de mok van de winactie. Zo kun je toch nog de mok scoren voor een voordelig prijsje. De code is: BLOGKORTINGMDD16 en is geldig tot en met 8 mei.

Ik hoop dat ik jullie blij heb kunnen maken met deze tip, de winactie en de kortingscode. Ik zal zeker een kijkje nemen op prachtigkado.nl om moederdag cadeau’s te kopen, of misschien toch een leuk cadeau voor jezelf ;).

Doe jij al mee met de winactie?

Dit artikel bevat een samenwerking.

0 thoughts on “Tip: Moederdag cadeau’s bij prachtigkado.nl + Winactie”

  1. Hey bowien!
    Superleuke winactie! Ik ben niet zo weg van moederdag omdat ik vind dat je je moeder iedere dag in het zonnetje moet zetten. Ik zou deze mok wel willen winnen omdat ij echt een theeleut ben en iedere dag minimaal 6 kopjes thee drink (wij turken drinken echt niet normaal veel). Ik volg je al op insta! Liefs, Hatty

  2. Ik maak graag kans voor mijn moeder. Ik zou er dan een foto van mijn zoontje op laten zetten. Ze wordt er altijd heel vrolijk van als ze mijn zoontje weer ziet. Deze mooie mok kan ze dan meenemen naar haar werk.

Geef een reactie