Lifestyle Muziek

Type’s bij concerten.

 

TYPES

Ik ga graag naar concerten. Daar kom je een hoop verschillende soorten fans tegen! Misschien is dit ook wel voor jou herkenbaar! Daarom deel ik vandaag de types die mij het meeste opvallen bij concerten.

1. De zeikerd.

Ik begin gelijk negatief. Deze persoon vind werkelijk niets goeds. De rij is te lang, het drinken is te duur en het geluid is slecht… Er is werkelijks niets goed. Eigenlijk klaag ik zelf nooit als ik een concert dag heb want vind het best wel leuk. Ik klaag eigenlijk alleen als mensen voordringen of het zicht heel erg slecht is.

2. De geobsedeerde fangirl. 

Jup, that’s me… Maar eigenlijk laat ik het zelf niet echt merken. Je kent ze wel, ze kennen elk nummer, gillen het hele concert en volgen het idool overal. Zelf vind ik het soms echt te ver gaan en zelfs wel een beetje eng, haha! Meestal hebben ze een spandoek mee en volgen ze de twitter van de artiest op de voet. Na afloop van het concert staan ze uiteraard bij de artiestenuitgang om een glimp van ze te kunnen opvangen.

3. De lange.

Ik ben best wel klein. En altijd moet er precies een lang of redelijk lang persoon voor of naast me staan waardoor ik natuurlijk niks zie. Ook heb ik wel eens dat ik front row sta en er dan allemaal fotografen komen die de lengtes van giraffen hebben… En als de ellende eindelijk voorbij is en de lange personen weg zijn komt er een andere voor de plaats.

tumblr_npx2d5J0Ht1qegq1ko1_500

 

Bron.

4. De stille.

Deze persoon voelt zich of heel awkward of is op de verkeerde plek. Iedereen in de zaal gaat los behalve diegene. Meestal kennen ze alleen de ”hitjes” en zijn niet echt fan van de artiest. Ik heb ook wel eens gehad dat een paar mensen gewoon weggingen omdat het totaal niet hun ding was. Een beetje raar.

5. De love birds.

Jup dit stelletje staat het gehele concert te zoenen en aan elkaar te friemelen. Ze krijgen amper wat mee van het concert alleen als ”hun” nummer gespeeld wordt. En voor dit alles betalen ze dan een ticket van 60 euro per persoon. Ik vind het best wel awkward en vervelend als er zulke mensen naast me staan te tongworstelen.

6. De ouder.

Deze persoon gaat mee met zijn of haar kind of het kind nog niet alleen mag omdat het kind niet alleen wilt. Zelf ben ik een paar keer met mijn moeder geweest naar een concert maar ze was ook wel fan van de artiest dus was het gewoon leuk. Maar soms zie je ouders die nummer 5 zijn en echt niet weten wat er zo leuk aan de artiest is.

large

7. De telefoonverslaafde.

Deze persoon zit de hele tijd op de telefoon. Ze proberen de mooiste filmpjes te maken en tussendoor whatsappen en snapchatten ze er op los. Ik snap echt niet waarom je het concert via een telefoon schermpje zou willen zien. Dat kan je ook op Youtube toch? Verder belemmert deze persoon natuurlijk je zicht om de beste beelden te schieten…

8. Degene die helemaal losgaat.

Deze persoon neemt ”put your hands up in the air” een tikkeltje te serieus. Deze persoon danst er op los en het boeit diegene niet dat de halve zaal naar hem of haar zit te kijken. Alles waar het omgaat bij deze mensen is de muziek en de artiest. Meestal proberen ze allerlei dingen om de aandacht te trekken van de artiest zoals dingen op het podium gooien.

9. De nek likker.

Deze persoon staat zo dicht op je dat diegene je nek zou kunnen likken en je voelt zijn adem ook letterlijk in je nek. Deze persoon duwt je ook zo ver mogelijk naar voren tot je bijna geperst staat tegen het hek of een andere concert ganger. Heel awkward is dat. Ik snap dat je zo dicht bij de artiest wilt komen maar die 5 centimeter maakt echt niet uit hoor.

10. De commentator. 

Deze persoon geeft het hele concert live commentaar. ”Oh wauw wat een leuk liedje” en ”Hij drinkt nu van zijn flesje, zag je dat?” zijn voorbeelden die voorbij komen tijdens het commentaar. Ook heb ik eens gehad dat iemand aan het facetimen en vanaf daar live commentaar gaf.

Dat waren de soorten personen op concerten.

Zijn er een paar herkenbaar?

 

1 thought on “Type’s bij concerten.”

Geef een reactie