Lifestyle Ondernemerschap & Bloggen

Verhalen.

Verhalen, daar houdt ik van. Ik hou er van om boeken te lezen, daar zit een verhaal in. Ik hou van muziek luisteren, in de tekst zit een verhaal. Ik hou er van om films te kijken, daar zit een verhaal in.

pencil-918449_1920 (1).jpg

Ik vind het interessant hoe iedereen een bepaalt ding anders kan ervaren en dus als een ander verhaal kan vertellen over hetzelfde ding. Dat is best wel gek maar wel logisch. We hebben namelijk allemaal een andere inbeelding.

Een verhaal komt voor in verschillende vormen voor. Een bekend voorbeeld is natuurlijk een boek maar deze blog die je nu leest is ook een verhaal. Het gesprek wat je met een klasgenoot of een vriend hebt kan ook een verhaal zijn.

Verhalen kun je lezen maar je kunt ze ook horen als iemand een verhaal aan het vertellen is. Mijn voorkeur gaat uit naar verhalen die geshreven zijn. Hier in immers langer over nagedacht dan een verhaal wat vertelt word.

Iedereen heeft meerde verhalen om te vertellen maar niet iedereen deelt zijn verhalen. Omdat je het niet durft of omdat het niet nodig is. Ik ben altijd beniewd naar wat iedereen te vertellen heeft, want dat is uniek voor iedereen.

Wat is jouw verhaal?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie