Lifestyle

Wat googlede ik deze maand? – Mijn zoektermen op google

googlede

Ik vraag me vaak wel eens dingen af. Het kom vaak voor dat ik iets op google op zoek om te weten hoe het precies zit. Eigenlijk doe ik dit wel elke dag. Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard en wil altijd alles weten. Ik geef jullie vandaag een kleine greep uit wat ik deze maand mezelf allemaal googlede.

Weer Velserbroek

Een beetje cliché maar ik googlede best vaak het weer. Vroeger deed ik dit nooit en vaak was ik dan verkeerd gekleed voor de dag. Of ik had een trui aan terwijl het 25 graden ging worden of ik deed een jurk aan terwijl het eigenlijk nog best fris was. Nu check is regelmatig het weer op.

Tekst invoegen in Premiere Pro 

Ik heb net de allernieuwste versie van Premiere Pro op mijn computer geïnstalleerd. Daar zijn een aantal dingen veranderd zoals bijvoorbeeld de manier hoe je tekst invoegt in je filmpje. Ik zocht dit dus op.

Propedeuse halen in een jaar 

Ik ga na de zomer vakantie beginnen aan de opleiding HBO Commerciële Economie. Ik hoorde daarom veel nieuwe termen van andere studenten. Ook hoorde ik dat het fijn is als je je propedeuse kunt halen in een jaar om daarmee wellicht door te stromen naar de universiteit. Ik zocht daar meer informatie over.

googlede

Aardappelen in de airfryer 

Ik googlede dit omdat we sinds kort een airfryer hebben thuis. We proberen steeds nieuwe dingen uit. Mijn moeder vertelde mij dat ze eens iets had gelezen over aardappelen in de airfryer. Ik zocht op of dit kon en wat je zou moeten doen. En het is trouwens echt een aanrader!

Duo leenstelsel HBO

Aangezien ik dus verder ga studeren bij HBO leek het me ook handig als ik me eens ging verdiepen in de studiefinanciering. Ik ontving namelijk wel MBO studiefinanciering. Voor mij verandert er gelukkig niet heel veel. Ik krijg nog aanvullende beurs (die wel wat minder is) en ik moet meer betalen voor de studie.

Kleurcodes naar RGB

Voor mijn examen moesten we ons aan een bepaalde huisstijl met bepaalde kleuren. Die kleur codes moest ik omzetten naar RGB zodat ik deze kleuren kon invoeren in Photoshop. Eigenlijk heel technisch verhaal maar het valt wel mee, trust me.

Nintendo switch 

Om eerlijk te zijn weet ik niet precies meer waarom ik dit precies opzocht. Waarschijnlijk wilde ik gewoon meer informatie zoeken over deze game console.

My vodafone 

En de laatste zoekopdracht is my vodafone. Ik heb zelf een prepaid simkaart, wat ik overigens prima vind werken. Op my vodafone kun je je verbruik zien en wat je nog over hebt. Vaak zet ik ook een blox aan voor MB’s en zo kan ik handig zien wat ik nog over heb.

Wil je naast mijn zoektermen ook weten naar welke muziek ik luister? Lees hier mijn artikel over spotify.me.

Waar zocht jij de afgelopen maand op?

Facebook – Instagram – Bloglovin – Twitter. 

2 thoughts on “Wat googlede ik deze maand? – Mijn zoektermen op google”

Geef een reactie