Beauty & Mode

Winactie: Bijenkorf cadeaucard.

Vandaag geen uitgebreide post maar wel een leuke winactie. Ik geef namelijk een Bijenkorf cadeaucard weg aan een van mijn lezers. Lees snel verder en doe mee!

winactie bijenkorf

Ik had al een tijdje een bijenkorf cadeaucard liggen maar ik deed er steeds niks mee. Ik bedacht me om er iemand blij mee te maken. De cadeaucard heeft een waarde van 20 euro.

Wat moet je doen?

 1. Volg me op bloglovin.
 2. Laat in een reactie (met een geldig mail adres) achter dat je mee doet aan de actie.

Voor een extra kans (Laat in de reactie achter wat je hebt gedaan):

 1. Deel deze post op Facebook en/of Twitter (Voor elke social media een extra kans.)
 2. Like de blogwien Facebook. 

Meedoen kan tot 7 December, daarna mail ik de winnaar.

Wat zou jij kopen van de cadeaucard?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

0 thoughts on “Winactie: Bijenkorf cadeaucard.”

 1. Leuke actie Bowien 😀
  Ik doe mee aangezien ik toch nooit wat win en de kan gewoon waag 😛
  Ik zou er een notitie boekje mee kopen voor mijn reis naar new york aangezien ik er toch nooit genoeg heb 😀
  Ik heb het gedeeld op twitter en facebook! #krabbie
  x

 2. Wat een leuke actie! Normaal gesproken koop ik nooit wat bij de bijenkorf, het is me allemaal iets te duur. Ik zou mezelf zo graag verwennen met het perfecte rode chanel nagellakje. Oke ik moet dan wel iets bij leggen, maar het is december toch? Dan mag het.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en twitter + geretweet (@xsajo)

 3. Nou, ik kan er wel wat mee doen. Gaaf dat je die weggeeft. Wat ik zou kopen? Ik weet het niet; eerst assortiment bekijken. Dat is nogal ruim bij De Bijenkorf. Misschien wel een winterjack, staat nog op het programma.

 4. Supergaaf dat je dit organiseert voor de lezers van je blog! Ik doe graag mee, lijkt me super om te winnen. Vooral zo met de feestdaagjes voor de deur, heeeel erg welkom! 😀 Volg je natuurlijk op bloglovin & heb je bericht op facebook gedeeld! 😉
  groetje & een fijne avond
  ilsiee

 5. Heel leuk! De Bijenkorf is natuurlijk een van de mooiste winkels in Nederland. Wat ik zou kopen voor een cadeaubon van 20 euro? Ik denk een mooi boek voor mijn oudste nichtje die binnenkort geopereerd wordt en dan een tijdje in het kinderziekenhuis moet blijven. Zij leest graag, en kan wel leuke afleiding gebruiken. Bij de Bijenkorf hebben ze een uitgebreide boekencollectie, dus daar kan ik zeker iets vinden dat zij leuk vindt.

 6. Volgens mij is mijn reactie nog niet zichtbaar, ik wilde daar nog iets aan toevoegen. Ik heb de Facebookpagina ook geliked en gedeeld. Ik wil de cadeaucard graag winnen voor mijn 11-jarige nichtje die over een enkele weken een zware operatie moet ondergaan. Voor die cadeaucard kan ik zeker 1 of 2 mooie boeken kopen, die ze dan daar kan lezen. Alle leuke afleiding is in het ziekenhuis welkom natuurlijk.

 7. Wat een gave actie! Ik ben aan het sparen voor een mooie handtas en kan deze shoptegoed heel goed gebruiken! Ik snuffel graag rond bij de Bijenkorf. Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb beide berichten gedeeld. En nu maar duimen op een portie geluk!

Geef een reactie