Lifestyle Persoonlijk

Would you press the button – Zou jij op de knop drukken?

Misschien ken jij de website Would you press the button wel. Dit is een soort dillema spel. Zou je op de knop drukken of zou je het niet doen. Vandaag leek het me leuk om er een artikel over te schrijven en mezelf een aantal dilemma’s voor te schotelen.

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Dit is een lastige keuze omdat alleen zijn natuurlijk niet leuk is. Toch wint mijn nieuwsgierigheid in deze vraag. Het doet me een beetje denken aan Doctor Who. Ik denk ook dat je er wel mee leert leven.

2.png

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Oei, dit is ook een lastige maar ik zou wel op de knop drukken. Als je namelijk de liefde van je leven tegenkomt, dan moet je dit wel proberen. En hopelijk kun je dan die weken opdelen.

3.png

Zou ik op de knop drukken: Nee.

Waarom: Hoe leuk het zou zijn om alle talen te kunnen lezen, altijd rijmend praten lijkt me toch echt lastig. Je kan dan nooit meer een normaal gesprek houden en mensen nemen je niet echt serieus meer.

4

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Ik hou wel van eerlijkheid dus dit lijkt me wel fijn. Zo weet je precies hoe er gedacht word en weten andere wat jij denkt. Natuurlijk denk ik wel eens dingen die anderen beter niet kunnen weten, maar alles voor eerlijkheid.

5.png

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Ja het is natuurlijk ontzettend naar dat diegene je niet meer herinnert maar je kan het altijd nog proberen uit te leggen en uiteindelijk wil je het beste voor je geliefden ook al komt dit slecht uit voor jezelf.

Would you press the button

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Vrede is het beste wat er kan zijn. Natuurlijk is het stom dat alles qua technologie weg is, ook de medische dingen. Maar dat word vast wel weer opnieuw uitgevonden en dan is er tenminste vrede.

Would you press the button

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Ik zou dit wel doen aangezien je toch snel genezen kan worden met water, dan maakt het ook niet meer uit hoe vaak je gewond raakt aangezien je het toch kan genezen met water.

Would you press the button

Zou ik op de knop drukken: Nee.

Waarom: Ik zou niet met personen willen praten die me niet mogen en racistisch zijn dus dan geld hetzelfde voor katten. Wat heb je er aan als ze toch alleen maar gemeen tegen je doen?

9

Zou ik op de knop drukken: Ja.

Waarom: Ik ben erg benieuwd naar of er andere levende wezens in het universum zijn. Ik denk persoonlijk van wel. En dat ze het ook van mij weten kan ook wel goed zijn, misschien zijn ze ook wel op zoek naar ons!

10.png

Zou ik op de knop drukken: Nee.

Waarom: Ik ben ten eerste super slecht in designen dus dat word al niks en ik zou het echt vreselijk vinden dat ik de oude generatie’s niet meer zou kunnen spelen. Dus ik hou het bij de oude versies.

Heb jij de game Would you press the button wel eens gespeeld?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

1 thought on “Would you press the button – Zou jij op de knop drukken?”

Geef een reactie