Lifestyle

Zelfgemaakte notebooks – Leuke etsy notebooks, support ondernemers!

In deze tijd ben ik vaker te vinden in webwinkels dan ooit tevoren. Nu ik thuiszit, heb ik extra behoefte aan stationery producten om toch productief aan de slag te gaan. Ik vind het belangrijk om ondernemers te supporten, die kunnen een bestelling nu extra goed gebruiken. Vandaag deel ik zelfgemaakte notebooks van het platform etsy!

Set van 3 notebooks

Zelfgemaakte notebooks

Hoe leuk is deze set van notebooks! Ontzettend schattig deze drie notebooks. Bij een set heb ik meestal dat ik er altijd wel eentje niet zo leuk vind maar bij deze set vind ik ze allemaal leuk!

Klik hier om de set van notebooks te bekijken.

Flamingo notebook

Zelfgemaakte notebooks

De tweede notebook uit het rijte Zelfgemaakte notebooks is de flamingo notebook. Zelf ben ik wel fan van zo’n abstract ontwerp. Flamingo’s is een van mijn favoriete dieren dus ik ben wel fan van dit ontwerp. Deze notebook is verkrijgbaar met van binnen een lijntjes, puntjes, vakjes of leeg patroon. De opdruk van de binnenkant is blaadjes. Erg leuk!

Klik hier om de flamingo notebook te bekijken.

Yoga notebook

Zelfgemaakte notebooks

Ook een heel leuk en schattig ontwerp heeft deze notebook! Het zijn vrouwen die een soort van yoga poses doen samen met bloemetjes. Dit vormt samen een ontzettend leuk geheel. Ook leuk dat ze verschillende huidskleuren hebben gebruikt bij het ontwerp.

Klik hier om het yoga notebook te bekijken.

Vogel notebook

Zelfgemaakte notebooks

Hoe leuk is dit vogel notebook! Ook weer een super leuk design en je kunt hem nog extra personaliseren door de lijntjes die op de voorkant staan. Daar kun je bijvoorbeeld neerzetten wat je naam is of waarvoor je het notebook gebruikt.

Klik hier om het vogel notebook te bekijken.

Marmer & geometrie

Met notitieboekjes ben ik een ontzettende fan van geometrie en marmer. Dit is een combinatie van de twee en is echt super mooi! Het tekstje maakt het echt af. Ik kan echt niet wachten tot ik hier in kan schrijven, zo’n leuk desingn!

Klik hier om het marmeren notebook te bekijken.

Fox notebook

Dit design is niet voor iedereen, maar ik vind dit echt een geweldig design. Ik weet niet precies wat het is maar het is een beetje duister en dat trekt me wel door de kleuren die zijn gebruikt. Heel goed bedacht, het trekt gelijk mijn aandacht.

Klik hier om de fox notebook te bekijken.

Wachtwoordboekje

Dit is niet echt een noteboek, maar dit boekje kwam ik tegen tijdens mijn zoektocht. Te leuk om niet de delen! Dit is een boekje waar je je wachtwoorden kan bijhouden. Misschien niet de meest veilige manier, maar als je het goed opbergt, lijkt het me geen probleem. Mocht je dit design niet zo leuk vinden, deze user heeft meerdere designs van die boekje.

Klik hier om het wachtwoord boekje te bekijken.

Wereldkaart noteboek

Wereldkaarten is een van mijn favoriete designs als het gaat om notitieboekjes. Bij deze shop heb je ontzettend veel keuze in verschillende designs, vooral continenten. Zo heb je o.a keuze uit europa, zuid-afrika, spanje en Indonesië.

Klik hier om wereldkaarten notebooks te bekijken.

Cactus notebook

Soms zijn de simpelste designs het leukste. Dit is een notebook met een kleine cactus er op getekend. Dit is door de verkoper zelf op het notebook getekend. Zo heeft de koper van een basic notebook een cute notebook gemaakt, Super leuk detail de cactus.

Klik hier om de cactus notebook te bekijken.

Floral notebook

En het laatste notebook uit het rijtje zelfgemaakte notebooks wat ik wil delen is er een met fleurige bloemen. Dit notebook is met waterverf gemaakt. Ik vind het altijd tof hoe creatief mensen zijn met bepaalde kunst. Heel leuk notebook, ik word er gelijk vrolijk van!

Klik hier om het floral notebook te bekijken.

Heb je een leuke notebook gezien in het rijtje zelfgemaakte notebooks?

Nog meer dingen zien die op Etsy staan? Klik hier voor mijn artikel over 10 hebbedingetjes op Etsy.

Geef een reactie