Beauty & Mode Lifestyle

Zomer items – Items die je zeker kunt gebruiken deze zomer.

zomer items

De zon heeft zich de afgelopen week laten zien en hoe! Bloedheet was het de afgelopen week. Vandaag deel ik wat zomer items die zeker van pas gaan komen tijdens de zomer. Kijk je mee of er ook wat voor jou tussen zit? Lees snel verder!

Scrunchies

zomer items

Tijdens de zomer vind ik het fijn om mijn haar vast te hebben. Je kunt daar natuurlijk een saai elastiekje voor gebruiken maar ik ben tegenwoordig fan van scrunchies. Het staat ook nog eens leuk als armband en het staat leuker dan een normaal elastiekje.

Zonnebrand / zonneolie

Echt iets wat je echt nodig hebt! Ik word nooit bruin, alleen rood… Als ik mij niet genoeg insmeer. Tegenwoordig gebruik ik deze zonneolie van Garnier en ik ben er erg tevreden over. Hij laat niet zo’n witte waas achter als zonnebrand en het voelt fijn aan op de huid. Niet zo plakkerig als bij zonnebrand.

Jurkjes

zomer items

Tijdens de zomer kun je eindelijk leuke jurkjes aan. In de zomer hou ik van luchtige jurkjes. Bij voorkeur een luchtig stofje wat lekker zit met een leuk zomers printje. Het jurkje van comegetfashion.nl is hier een goed voorbeeld van, een super leuk jurkje!

Bodymist

Bodymist is een soort lichte spray voor je lichaam met een geurtje. Het heeft een verfrissende werking en je gaat er lekker door ruiken door de geur die erin verwerkt zit. Fijn om te gebruiken om je even op te frissen zonder dat je gelijk moet douchen. Neem hem mee naar het strand, heerlijk!

Badpakken

zomer items

Laatst heb ik twee nieuwe badpakken besteld. Ik vond het eerst een beetje wennen om een badpak te dragen maar ik merk dat ik het fijner vindt dan een bikini. Ik doe ook vaak een shortje eronder en dan heb je al gelijk een outfit. Super fijn met de warme temperaturen. Ik heb laatst een artikel gemaakt met verschillende badpakken. Klik hier om dat artikel te lezen.

Welke items gebruik jij graag in de zomer?

Geef een reactie