Ondernemerschap & Bloggen

Zomerstop op Blogwien.nl

Hallo allemaal, ja je leest het goed. Ik ga een zomerstop doen op Blogwien.nl dit jaar. Dit is zo aangezien ik me deze zomer wil focussen om echt te relaxen en een leuke stage vinden. Vorige zomer ging ik gewoon door maar dit jaar wil ik dus een zomer stop gaan houden.

Ik wil gewoon even geen verplichtingen hebben (alleen een stage vinden dan) deze zomer. Volgend jaar word een druk jaar waar ik tien maanden stage ga lopen en daarna heb ik gelijk examens waar ik hopelijk mijn diploma haal.

Omdat dit een druk school jaar gaat worden wil ik vooraf even rust nemen om mij voor te bereiden op dit drukke jaar. Ik hoop dat jullie dit allemaal begrijpen en hopelijk zie ik jullie na de zomer weer terug.

xxx Bowien

1 thought on “Zomerstop op Blogwien.nl”

Geef een reactie