Persoonlijk

Zomerstop voorbij + veranderingen op Blogwien.nl

Zoals vermeld in mijn laatste artikel heb ik een zomerstop gedaan op Blogwien.nl. Deze is nu weer voorbij maar ik ga wat veranderingen doorbrengen op de website. Ik laat je deze veranderingen horen in dit artikel.

blogwien

Mijn website is voornamelijk een persoonlijke blog met pijlers beauty en lifestyle. Dit blijft nog hetzelfde. De laatste tijd vind ik het leuk om over diepere dingen te schrijven. Daar blijf ik over door schrijven.

Mijn blog was eigenlijk altijd 50% beauty en 50% lifestyle. Dit gaat een klein beetje veranderen. Ik vind het nog steeds leuk om over beauty te schrijven maar er gaat veel tijd in zitten. Denk aan foto’s, research (ingrediënten etc.) en het testen van de producten. Ik ga daarom iets minder over beauty schrijven.

Mijn schema zal nu als volgt zijn:

Maandag: Rubriek New Music Monday

Woensdag: Lifestyle artikel.

Vrijdag: Lifestyle artikel.

Zaterdag: Beauty artikel.*

*Af en toe kan het voorkomen dat het me niet gaat lukken om een beauty artikel online te zetten dan komt er een lifestyle artikel online.

Ik hoop dat ik jullie voldoende op de hoogte heb gebracht van de veranderingen op mijn blog.

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie