Lifestyle Persoonlijk

Terug in de tijd – Zou jij terug gaan? Lees hier mijn mening.

terug in de tijd

Iedereen heeft hier vast wel met iemand over gespeculeerd. Tijd. Een van de grootste vragen aller tijden. Want als jij de kans had om terug de gaan in de tijd, zou jij dat dan doen? Ik laat je mijn mening horen.

Vragen

Er zijn een aantal vragen die je je kan stellen over tijd. Wat is tijd? Wat betekent tijd? Maar een populairdere vraag is ”Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, zou je iets veranderen?” En ik denk dat dat een moeilijke vraag is om te beantwoorden.

Je zou waarschijnlijk een heleboel dingen kunnen veranderen. Je zou waarschijnlijk meer huiswerk (of normaal werk) klaar kunnen krijgen. Ook zou je zou jezelf kunnen vertellen dat je wat meer aan het werk moet. Je zou jezelf kunnen geruststellen elke keer dat je niet kunt slapen doordat je je zorgen maakt om domme dingen, om je daar gewoon geen zorgen over te maken.

terug in de tijd

Verandering

Je kunt allemaal kleine dingen veranderen voor jezelf om het leven makkelijker te maken. Ook kan je zelfs grotere dingen doen. Je kan terug in de tijd gaan en een ding veranderen wat je zo ongelukkig heeft gemaakt. Je kan veel veranderen. Maar ik zou niet weten als ik gebruik kon maken van die optie, ik er gebruik van zou maken.

Ik voel me fijn bij de persoon die ik nu ben. Ik ben zoals ik ben door de dingen die ik heb meegemaakt. Goede en slechte dingen, ze hebben me gemaakt zoals ik ben. Ik denk niet dat ik dat zou willen veranderen. Ik zou het wel verleidelijk vinden. Daarnaast zou niet iemand veroordelen die wel terug zou gaan, tot nu heb ik best een goed leven gehad.

Iets veranderen in de tijd zou negatieve en positieve gevolgen kunnen hebben. Stel je zou willen veranderen dat je niet je arm had gebroken toen je 10 was en je zou naar het ziekenhuis moeten daarvoor, zou het zomaar kunnen dat je de volgende dag word aangereden door een auto.

Wil jij weten wat ik tegen mijn vroegere zelf zou zeggen? Lees hier de brief dear me.

Zou jij terug gaan in de tijd en zo ja wat zou je dan veranderen?

FacebookInstagramBloglovinTwitter. 

Geef een reactie